TRAG ED1E! O cunoscută bloggeriță a mur1t după ce s-a arun cat de la etajul 14; Ce a spus în bilețelul de adio

O tânără de 24 de ani, cunoscută bloggeriță din Chișinău, a dece dat noaptea trecută. Tânăra s-a arun cat de la etajul 14 al blocului în care locuia, la etajul 9, lăsând un bilețel de adio.

P0liția a fost alertată la ora 22:30, precum că o tânără s-a arun cat în gol de la ultimul etaj al unui bloc de locuit de pe strada Gheorghe Asachi, centrul capitalei.

Ajunși la fața locului, p0lițiștii au depistat trupul neînsu flețit în curtea blocului. iar medicul legist a constatat dece sul
și că urme de vi0lență, în afara celor specifice căderii de la înălțime, nu există pe corpul v1ct1mei.

Ofițerul de presă al P0liției capitalei, Natalia Stati, a precizat pentru Jurnal.md că tânăra locuia împreună cu partenerul său, dar în momentul traged1e1 era singură acasă.

Vecinii spun că nu au auzit certuri din apartamentul în care locuia cuplul.

Tânăra a lăsat și un bilet de adio, în care își cere iertare de la cei apropiați, iar înainte de a se aru nca în gol, a postat pe contul ei de Instagram o poză cu fundal negru, însoțită de mesajul: „Sfârșit”.

instagram.com/nicuseaaa

Pe acest caz a fost inițiat un proces pen al pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și ce a făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest. scrie jurnal.md