Băta ie de proporții la Survivor România. Ștefan îl împinge pe Zanni, iar Sebastian sare în apărare și îl l0vește: “Ești m0rt, ești terminat!”

Cearta puternică dintre Ștefan, Zanni și Sebastian se termină cu băt aie. Totul a pornit în timpul jocului, pe bancă, când scorul era 5-1 pentru răzb0inici. Zanni tocmai pierduse punctul în fața lui Marius Crăciun și se încercau noi strategii de joc.

Nemulțumit că este sărit în alegerea unui adversar la joc, Ștefan răbufnește.

Scandal la Survivor. Cuvinte grele aruncate în tabăra faimoșilor

 

Ștefan a mărturisit în ediția trecută că nu vrea să mai aibă nicio legături cu Zanni și Sebi, iar discuția de pe bancă a fost picătura care a umplut paharul și a răbufnit. Supărat că faimoșii nu îl includ în startegia de joc, lăsându-l deoparte să fie ales de răzb0inici, Ștefan îi întreabă pe adversari de ce nu îl aleg pe el la jocuri.

Ștefan: Băi, chiar așa de rău ne evitați, măi? Am înțeles, ne fac ăștia doi cheie, ne faceți și voi?

Cosmin: Stai liniștit acolo!

Zanni: El e în tribune, pe șanțuri.

Sebastian: Ce cheie îți facem noi doi? Ai grijă ce vorbești, măi, frățioare.

Ștefan: Hai, mă, vedeți-vă de traseu.

Zanni: Ești cam agitat. Stai potolit acolo.

Sebastian: Ăsta de când a venit ne acuză în competiția asta de chei și blaturi, măi.

Ștefan: Păi, dacă eu zic că ies al doilea și iese ăsta, ce vrei să comentez?

Sebastian: Ești m0rt, nu vai de capul tău. Esti terminat, ești cel mai terminat om pe care l-am văzut în viața mea. Așa disperat și terminat să acuzi încontinuu de când ai intrat în competiția asta pe mine și pe Zanni de blaturi.

Ștefan: Păi voi faceți cele mai urâte lucruri pe aici. Dați vina pe alții. Sunteți cei mai periculoși.

Zanni: Eu te iubesc, mă, pe tine. Ești cel mai sincer om.

Sebastian: Bine ți-a făcut Zanni azi că a ieșit înaintea ta.

După un schimb de replici acide, Ștefan se îndepărtează de bancă, iar Sebastian comentează incidentul, moment în care faimosul aude și se întoarce. Nervos că băieții din echipa sa îl vorbesc cât el nu este prezent, Ștefan le impune să vorbească și în prezența lui.

“Băi, lăsați, măi, vrăjeala asta, ipocriților, ce aveți? Potoliți-vă cu copilăriile astea, că n-am pene pe spate, mi-au luat-o alții înaintea voastră.”, le transmite Ștefan.

Bătaie la Survivor între Ștefan, Zanni și Sebastian
În momentul în care Zanni în jignește, Ștefan se întoarce de lângă bancă și îl împinge, în fața tuturor faimoșilor. În acel moment, Sebastian sare în apărarea prietenului său, Zanni, și îl ia de gât de Ștefan.

Cosmin: Ce faci, mă, aici, ai venit să bați pe cineva?

Ștefan: De-aia nu vă halesc pe amândoi, că sunteți perverși.

Pentru a se liniști scandalul a fost nevoie de intervenția prezentatorului. Printre cuvinte grele aruncate, înjurături și jigniri, Daniel Pavel abia a reușit să stingă conflictul.

“Ne liniștim, pentru că astea sunt regulile la Survivor oricât de grea e competiția.”, a spus Dan Pavel.

” Ești cel mai needucat, cel mai frustrat. N-am cuvinte pentru tine, crede-mă. Mi-e și rușine că ne faci cinste în halul ăsta fotbaliștilor.”, îi spune Sebastian lui Ștefan.

Scenele haluci nante petrecute în timpul jocului au adus o energie negativă în interiorul echipei. Cucu este concurentul care a luat atitudine și și-a arătat dezamăgirea de comportamentul colegilor săi.

“El v-a făcut chestia asta trebuia să-l lăsați în pace. Ce ați făcut acum, ce ați vrut să demonstrați cu faza asta cu Ștefan? Că ați intrat în fața lui. Sunteți niște copii. Pierdem cu 5-1 și pe tine nu te interesează că ești favorit. Mă enervați, nu mai afceți chestii d-astea când pierdem. O să cer ă mă duc la răzb0inici că nu mai pot în echipa asta.”, spune Cucu. scrie wowbiz.ro