Cazul din Valcea care iti face pielea de gaina! Ce au gasit in cav0ul unei fete la 21 de ani la inm0rmantare?

O poveste cutremuratoare a avut loc intr-un sat din judetul Valcea. Rudele unei fete care a mur1t in urma cu 21 de ani au avut un soc cand au dezgr0pat-0. Trupul tinerei care mur1se de Sl DA nu se mai afla in cavou, informeaza bzi.ro.

Descoperirea a avut loc in momentul in care rudele au vrut sa il ingr0ape in acelasi loc pe tatal fetei. Membrii familiei si-au adus aminte ca la vremea respectiva, trupul fetei a fost pus in s1cr1u inca de la spital, iar medicii le-au spus sa nu deschida cosciugul.

Sotii Dumitrascu au avut cinci copii. Flori, cea mai mica, a fost dusa la Spitalul Victor Babes, din Bucuresti, de mama ei, care i-a spus apoi sotului ca fata are Sl DA. Cateva luni mai tarziu, barbatul a fost chemat in Capitala sa ia trupul fetei. Omul a primit un sicriu sigilat.

Povestea ar putea sa ascunda un secret si mai terifiant
In urma cu 21 de ani, un cuplu de americani aparuse in satul lor pentru a infia un copil. In acea perioada, copila, pe numele ei,
Flori, avea de facut o serie de analize la spital. Medicii le-au spus ca micuta lor sufera de Sl DA si ca trebuie sa stea internata.

Rudele fetei se gandesc acum la un scenariu halucinant. Acestora le e teama ca nu cumva fiica lor sa fi fost “vanduta” americanilor care isi doreau sa infieze un copil, in timp ce lor li s-a spus ca fetita lor a mur1t pe patul de spital. P0litistii au cerut o fotografie de-a fetei. Vor sa o proceseze pe calculator si sa incerce sa afle cum arata acum, ca sa fie data in urmarire. scrie wowbiz.ro