ULTIMA ORA! Mirela Vaida, prima reacție după ce a primit noi amen1nțări. ”Simt revoltă”

Mirela Vaida a avut o primă reacție, după ce Lămâia Stănescu, complicea femeii care a atacat-o în direct i-a adresat noi amen1nțăr1. Prezentatoarea de la Acces Direct se declară revoltată și încearcă să tragă un semnal de alarmă. Mirela Vaida, revoltată după ce a fost amenințată de complicea atacatoarei sale Momente delicate, astăzi, pentru Mirela Vaida la Acces Direct. Îndrăgita prezentatoare a primit noi amenințări, după ce în urmă cu o lună a fost atacată în platoul emisiunii de către o femeie dezbrăcată, care a aruncat spre ea cu un bolovan. De data aceasta, amenințările au venit din partea complicei acesteia, Lămâia Stănescu. Femeia a declarat fără nicio reținere la Acces Direct că este cu ochii pe tot ce face vedeta.

În plus, Lămâia Stănescu a declarat că cunoaște o persoană care îi vrea răul Mirelei Vaida. Îndrăgita prezentatoare a trecut prin clipe delicate după ce a auzit afirmațiile făcute de aceasta, încercând, însă, să rămână puternică și cu capul sus, așa cum ne-a arătat de fiecare dată. De asemenea, Mirela Vaida a precizat că a ajuns în punctul în care nici măcar nu îi mai este frică, singurul sentiment care o încearcă fiind cel de revoltă.

”Am văzut și eu în culise ceea ce ați văzut și dumneavostră la televizor. Recunosc că nu este deloc ușor, mai ales că eu nu am văzut aceste imagini, doar m-au sunat colegii astăzi, când încă eram acasă și mi-au spus că din nou am primit amenințări, chiar în fața redacției Acces Direct de la aceeași Lămâia Stănescu, despre care noi am mai vorbit.

Noi am alertat Poliția, iar acum ea s-a întors, înțeleg că ieri a fost externată de la Spitalul Socola din Iași, iar azi era în București, amenințându-mă cu moartea. Nu cred că mai vorbesc nici măcar de frică, acum simt revoltă, pentru că oamenii care ar fi trebuit să-și facă treaba nu au făcut nimic”, a spus Mirela Vaida.

Îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct trage un semnal de alarmă
Mirela Vaida a încercat să tragă un semnal de alarmă, precizând că până acum a lăsat autoritățile să-și facă datoria, însă cum lucrurile nu s-au schimbat prea mult în această perioadă, aceasta este decisă să le arate telespectatorilor tot ce ea și echipa sa au aflat, în speranța că în acest fel autoritățile se vor mobiliza așa cum trebuie.

”Am făcut plângere penală împotriva acestei femei, am identificat-o ca și complice, s-a arătat clar că aceasta era complice, înțeleg că Poliția a chemat-o la un interogatoriu, Lămâia a spus că ea nu are nicio legătură, iar acum ați văzut, a revenit și ați auzit ce a avut de spus. Acum mă întreb către cine să mă mai îndrept. Astăzi voi arăta tot ceea ce știu, am zis să las autoritățile să-și facă treaba, dar viața mea cine o apără? Atunci o să arătăm noi tot ceea ce știm și o să vedem cine ne răspunde”, a spus Mirela Vaida. scrie spynews.ro