INCREDIBIL! Femeia care acuză p0lițiștii Secției 16 de vi0lență și t0rtură rupe tăcerea. Ce i-au făcut, de fapt, agenții: „Am crezut că mă vi0lează”

Femeia care îi acu.ză pe aceiași agenți de P0liție ai Secției 16 din București de fapte de vi0lență rupe tăcerea și povestește cu lux de amănunte prin ce t0rtură a trecut pentru mai bine de două ore.

Victima polițiștilor nu mai are liniște, iar declarațiile sale, de la Acces Direct, sunt de-a dreptul cutremurătoare!

Ruxandra nu a mai suportat să vadă cum p0lițiștii Secției 16 din București continuă cu abuzurile, mai ales după ce doi tineri ar fi mur1t în urma vi0lențelor la care au fost supuși de către presupușii oameni ai legii.

Tânăra a povestit prin ce clipe de coșmar a trăit în luna septembrie a anului 2019, deși motivul pentru care a fost maItratată nu se cunoaște nici până acum.

Femeia torturată de p0lițiștii Secției 16 s-a temut pentru viața ei, după ce a fost încătușată mai bine de două ore
Tânăra, surprinsă în primă instanță de faptul că a fost abordată de un agent fără a-și da seama dacă a com1s sau nu vreo infracț1une, i-a explicat bărbatului că nu are, la momentul respectiv, nici un act de identitate la ea, însă a adăugat că poate urca în casă pentru a-și aduce buletinul.

În momentul următor, agentul de Poliție și-a schimbat complet comportamentul, năpustindu-se asupra Ruxandrei cu toată forța.

„Veneam de la o nuntă, am ajuns acasă, am parcat mașina. S-a oprit un echipaj, mi-au cerut să mă legitimez, eu nu aveam buletinul la mine,

i-am spus că merg sa îl aduc de sus, apoi s-a năpustit peste mine și mă împingea spre mașina mea. M-a pus pe mașină, i-a cerut cătușele unui coleg, m-au băgat în mașina de P0liție cu mâinile încătușate la spate.

În momentul ăla am crezut că el vrea să mă vi0leze. Au mai chemat un echipaj de la Rutieră, mi-au făcut testul de alcool. Când a ieșit negativ s-au enervat și mai tare. S-au adunat în jurul meu ca la circ. Mașinile treceau, le făceau semn să continue deplasarea. La un moment dat a oprit cineva și acel agent le-a spus că sunt o drogată. În permanență stătea cineva cu mine, ori un p0lițist, ori o p0lițistă. Mă înjurau, mă um1leau. I-am întrebat de ce fac asta, mi-au răspuns „Pentru că putem”. Apoi am văzut cum îmi scotocesc prin mașină, mi-au deschis toate ușile, torpedoul, capota, portabgajul”, a povestit Ruxandra, la Acces Direc.

Nu mai puțin de opt mașini de Poliție au intervenit la fața locului, deși situația nu era de o astfel de anvergură încât să fie nevoie ca atât de mulți agenți să fie chemați. În replică, polițiștul Viorel Constantin Şeicaru, care a fost, de asemenea, agentul care l-a torturat și pe Ionuț Gheorghe, tânărul ce a mur1t în urmă cu doar câteva zile, a declarat că Ruxandra ar fi comis toate tipurile de infracțiuni, fiind amendată ca atare, încă nici vorbă de vreo maltratare.

„Ea venea pe contrasens. Am dat drumul lămpilor girofar să o oprim, a băgat mașina pe acolo și a luat-o la fugă de lângă mașină. Am mers, am vrut să o legitimăm. Nu a vrut. Ai procedurile în vigoare care spun că o persoană care refuză să dea relații pentru stabilirea identității sau să se legitimeze cu actul de identitate ca să urmeze niște proceduri de bună voie, trebuie imobilizată. Nu a vrut să ne dea date, nu a vrut să ne dea nimic. În cele din urmă, am reușit să obținem datele, să verificăm mașina.

Mașina nu avea ITP și ea mersese pe contrasens. Am luat măsuri împotriva ei, am ridicat plăcuțele de înmatriculare. Doamna a primit toate sancțiunile din lume pentru comportamentul dânsei.

Dacă nu a vrut să ne dea datele, i s-au ridicat: permisul, certficiatul de înmatriculare, plăcuțele…Sacțiune destul de mare”, a fost răspunsul agentului Viorel Șeicaru.

Femeia torturată de p0lițiștii Secției 16 s-a temut pentru viața ei, după ce a fost încătușată mai bine de două ore
Tânăra, surprinsă în primă instanță de faptul că a fost abordată de un agent fără a-și da seama dacă a comis sau nu vreo infracțiune, i-a explicat bărbatului că nu are, la momentul respectiv, nici un act de identitate la ea, însă a adăugat că poate urca în casă pentru a-și aduce buletinul. În momentul următor, agentul de Poliție și-a schimbat complet comportamentul, năpustindu-se asupra Ruxandrei cu toată forța.

„Veneam de la o nuntă, am ajuns acasă, am parcat mașina. S-a oprit un echipaj, mi-au cerut să mă legitimez, eu nu aveam buletinul la mine, i-am spus că merg sa îl aduc de sus, apoi s-a năpustit peste mine și mă împingea spre mașina mea. M-a pus pe mașină, i-a cerut cătușele unui coleg, m-au băgat în mașina de Poliție cu mâinile încătușate la spate. În momentul ăla am crezut că el vrea să mă vi0leze. Au mai chemat un echipaj de la Rutieră, mi-au făcut testul de alc00l. Când a ieșit negativ s-au enervat și mai tare. S-au adunat în jurul meu ca la circ. Mașinile treceau, le făceau semn să continue deplasarea.

La un moment dat a oprit cineva și acel agent le-a spus că sunt o dr0gată. În permanență stătea cineva cu mine, ori un p0lițist, ori o p0lițistă. Mă înjurau, mă umileau. I-am întrebat de ce fac asta, mi-au răspuns

„Pentru că putem”. Apoi am văzut cum îmi scotocesc prin mașină, mi-au deschis toate ușile, torpedoul, capota, portabgajul”, a povestit Ruxandra, la Acces Direc.

Nu mai puțin de opt mașini de P0liție au intervenit la fața locului, deși situația nu era de o astfel de anvergură încât să fie nevoie ca atât de mulți agenți să fie chemați. În replică, p0lițiștul Viorel Constantin Şeicaru, care a fost, de asemenea, agentul care l-a t0rturat și pe Ionuț Gheorghe, tânărul ce a mur1t în urmă cu doar câteva zile, a declarat că Ruxandra ar fi comis toate tipurile de infracțiuni, fiind amendată ca atare, încă nici vorbă de vreo maltratare.

„Ea venea pe contrasens. Am dat drumul lămpilor girofar să o oprim, a băgat mașina pe acolo și a luat-o la fugă de lângă mașină. Am mers, am vrut să o legitimăm. Nu a vrut. Ai procedurile în vigoare care spun că o persoană care refuză să dea relații pentru stabilirea identității sau să se legitimeze cu actul de identitate ca să urmeze niște proceduri de bună voie, trebuie imobilizată. Nu a vrut să ne dea date, nu a vrut să ne dea nimic.

În cele din urmă, am reușit să obținem datele, să verificăm mașina. Mașina nu avea ITP și ea mersese pe contrasens.

Am luat măsuri împotriva ei, am ridicat plăcuțele de înmatriculare. Doamna a primit toate sancțiunile din lume pentru comportamentul dânsei.

Dacă nu a vrut să ne dea datele, i s-au ridicat: permisul, certficiatul de înmatriculare, plăcuțele…Sacțiune destul de mare”, a fost răspunsul agentului Viorel Șeicaru. scrie spynews.ro